Bij Sigarenfabriek P.P. Rubens bouwen we uw kast of een kast uit onze voorraad om tot een gepersonaliseerd sigarenklimaatkabinet. Op afspraak kunt u P.P. Rubens Sigarenfabriek bezoeken en uw wensen bespreken. 

Eerst wordt de kast op basis van uw wensen in orde gemaakt. Dat betekent waar nodig en gewenst gerestaureerd, geloogd, gezandstraald, geschuurd, geverfd, gebeitst, gevernist en/of geboend. Dan wordt het vitrinegedeelte aan de binnenzijde bekleed met Spaans cederhout en voorzien van speciaal op maat gemaakte cederhouten spijlenrekjes, waarna die ruimte voldoende luchtdicht wordt gemaakt.

Onze humidors worden afgewerkt met een op wens en maat gemaakt verlichtingsplan, bij voorkeur met energiezuinige ledverlichting met lange levensduur, die u desgewenst op afstand kunt bedienen. Voorts wordt de kast voorzien van de gewenste, professionele bevochtigings- en meetapparatuur. Dat kunnen eenvoudige houders zijn met acrylpolymeren, die regelmatig met de hand moeten worden gevuld met gedestilleerd water. Of er wordt elektronische meetapparatuur gebruikt met bevochtiger, die een half jaar watervoorraad heeft en u een berichtje stuurt op uw telefoonapp, als het vochtgehalte onder het minimumniveau daalt. Op deze apparatuur heeft u twee jaar garantie.

De humidorkast wordt tenslotte bij u afgeleverd en ter plekke bedrijfsklaar gemaakt.

Graag tonen wij hieronder enkele foto's van vitrinekasten en humidorkasten in opbouw:s5 logo

Sigarenfabriek P.P.Rubens
Torenstraat 35
2370 Arendonk – België
gsm: Marc ++31 (0) 622 66 18 32
gsm: Anke ++32 (0) 479 44 11 35
info@marancigars.com
BTW: BE 0697.930.143